Jeej! Ik sta in de krant! Vandaag staat er een groot artikel in het Noordhollands Dagblad – Editie West-Friesland, waarin ik geinterviewd word over de Digital Nomad lifestyle, hoe ik een Digital Nomad werd en natuurlijk over www.livelikeanomad.nl!

Heb je het artikel gezien en wil je nu meer lezen over de Digital Nomad lifestyle?

Heb je dit artikel gezien en wil je nu meer lezen over de Digital Nomad lifestyle?

Wellicht zijn de volgende artikelen interessant voor je:

Ben je op zoek naar meer praktische informatie over het Digital Nomad leven?

Denk dan eens aan de volgende artikelen:

Daarnaast worden er de komende tijd nog heel veel nieuwe artikelen geplaatst. Denk aan reviews van steden en landen om naartoe te gaan, praktische artikelen over de BTW-aangifte, factureren aan het buitenland, manieren om werk te vinden als Digital Nomad en nog heel veel meer.

Waar wil jij graag meer over lezen? Laat het weten in een comment onder dit bericht!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates? Volg Live Like a Nomad dan nu op Facebook, LinkedIn of Instagram

Interview Live Like a Nomad
Ineke Reus

Ineke Reus

Ineke Reus is the founder of Live Like a Nomad. Early 2017 she decided she had lived the life others were expecting her to live long enough. She quitted her job and started to travel for three months. In reality, things went different. Three months was too short. She kept traveling and changed from a backpacker into a Digital Nomad, while starting her own company. On Live Like a Nomad Ineke shares true and honest insights about this amazing, desirable, but also tough lifestyle. Besides Live Like a Nomad, Ineke is also the owner of Build that Brand, with Build that Brand she coaches SME's to work successfully on the branding and marketing of their companies. More info: www.buildthatbrand.io.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Samenwerken?

Wil je met mij samenwerken? Super leuk! Stuur even een maitje naar ineke@livelikeanomad.nl en wie weet gaan wij binnenkort een samenwerking aan!

Live Like a Nomad is een handelsnaam van Ineke Reus.

Vestigingsadres Zwaagdijk 15 1681NA Zwaagdijk-Oost

KVK Nr.: 70395411

Privacybeleid