Ik ben weer even terug in Nederland! Super leuk natuurlijk, om alle familie, vrienden en oude bekenden weer tegen te komen. Het is verrassend hoeveel mensen mijn social media updates en posts op Live Like a Nomad volgen. Alleen maar leuk natuurlijk! Maar bij het zien van al deze mensen kwamen ook de vragen: “Ja, maar wat doe jij nu eigenlijk?” “Hoe verdien jij je geld?” en “Haal je echt een inkomen uit je blog?”. Tijd om daar eens opheldering over te geven!

Ik kreeg vragen:

“Hoe verdien jij je geld?”

Tijd om daar eens opheldering over te geven!

Wat doe je nu eigenlijk?

Naast dat ik natuurlijk Live Like a Nomad heb, ben ik ook brand coach, communicatiestrateeg en (SEO) copywriter. Uit deze activiteiten haal ik een inkomen. Live Like a Nomad is meer een hobby en levert geen geld op. Het fungeert natuurlijk wel als een portfolio waarop mogelijke klanten kunnen zien hoe ik schrijf.

Build that Brand

Ik heb mijn eigen brand coaching bureau Build that Brand (www.buildthatbrand.nl). Als brand coach help ik ondernemers die een super mooi product of een enorm toffe dienst hebben, maar niet zo goed weten hoe zij dit moeten vermarkten, met het opstellen van een super sterke merkstrategie. Ik geef hen opdrachten, inzichten en coaching, waarna zij vervolgens zelf met hun marketing aan de slag kunnen. Dit gaat allemaal via Skype-sessies en is super leuk! Dit is absoluut waar ik de meeste energie uit haal.

Communicatieadvies en copywriting

Verder ben ik freelance communicatieadviseur en copywriter. Ik adviseer organisaties over allerhande uiteenlopende communicatievraagstukken. Dit kan bijvoorbeeld zijn een PR-strategie of contentstrategie opstellen en uitvoeren, een SEO keywoordonderzoek uitvoeren, of heel praktisch de gehele communicatie voor een organisatie uitvoeren. En natuurlijk (SEO) copywriting! Zo heb ik onlangs onder andere opdrachten gedaan voor Basic-Fit, Vingino en Bouwmaat. Op www.inekereus.nl vind je meer over mijn freelance werkzaamheden en mijn portfolio.

Mijn netwerk is super uitgebreid

Een heel groot voordeel van de Digital Nomad lifestyle, is dat mijn netwerk echt super uitgebreid is. Niet alleen is mijn werkgebied de hele wereld, en kan ik dus opdrachten van over de hele wereld aannemen, ik heb ook een wereldwijd netwerk van professionals om mij heen waarmee ik kan samenwerken. Denk aan webdevelopers, UX/IX designers, grafisch designers en copywriters in andere talen. En dat is niet alleen heel inspirerend, maar ook nog eens heel handig! Zo was ik onlangs met een doelgroep onderzoek naar developers over de hele wereld bezig. Met een paar whatsappjes naar mijn netwerk had ik insight informatie over de developer community uit vijf landen en drie continenten. Dat bespaart mij veel werk, en mijn opdrachtgever natuurlijk een boel geld!

Mocht je meer willen weten over mijn werk? Kijk dan vooral eens op www.buildthatbrand.nl en www.inekereus.nl. Je mag me natuurlijk ook altijd bellen (+31 (0)6 41 579 579) of mailen (ineke@livelikeanomad.nl) met vragen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Samenwerken?

Wil je met mij samenwerken? Super leuk! Stuur even een maitje naar ineke@livelikeanomad.nl en wie weet gaan wij binnenkort een samenwerking aan!

Live Like a Nomad is een handelsnaam van Ineke Reus.

Vestigingsadres Zwaagdijk 15 1681NA Zwaagdijk-Oost

KVK Nr.: 70395411

Privacybeleid