Heb jij dat ook? Dat de Digital Nomad lifestyle helemaal jouw ding is; Genieten van de vrijheid, de mogelijkheid om nieuwe culturen te ontdekken en om je eigen dagen/tijden naar eigen inzicht in te delen? Je leven als freelancer maakt dit mogelijk; je hebt de ultieme vrijheid. MAAR…. Het is ook wel eens best wel eenzaam. Je bent goed in je vak en haalt veel plezier uit je werk, maar je mist het samenwerken met collega’s. Of je hebt het gewoon niet zo op acquisitie. Op zoek gaan naar nieuwe klanten, jezelf verkopen aan een vreemde? Liever steek je je kostbare tijd in de uitvoering van jouw vak.

Herkenbaar?

Dan hier dé oplossing voor jou:

Build that Brand is op zoek naar freelancers

om haar team mee uit te breiden

Ja, je leest het goed; freelancers in een team. Een team van Digital Nomads wel te verstaan. Je hebt de ultieme vrijheid om te gaan en staan waar je wilt; om je werkdagen zo in te delen zoals jou dat het beste uitkomt. En ondertussen werk je samen met inspirerende collega’s over de hele wereld. Ieder vanuit z’n eigen specialiteit. En dat alles met een doel: Fantastisch werk afleveren voor onze klanten.

Wat is Build that Brand?

Build that Brand is een full-service marketing agency. Gericht op bedrijven met ambitie. Bedrijven die willen groeien. Die de wereld willen veroveren. En wij gaan ze daarbij helpen! Dit doen wij op het gebied van strategie, design, (web) development, content creatie, online marketing (SEO, SEA, SMM) en campagnes. En ja, dit doen we volledig remotely. Waarom? Omdat wij door onze nomadic lifestyle een uniek inzicht in culturen en markten hebben. Omdat een goede work/life balance bij ons enorm hoog in het vaandel staat en omdat we door onze remote manier van werken, altijd kunnen samenwerken met de beste professionals die we maar kunnen vinden. 

Waar zijn we naar op zoek?

Voor de uitbreiding van ons team van freelancers zijn we nu heel concreet op zoek naar een Online Marketing specialist. Iemand met een gedegen track record in SEA en/of Social Media Advertising. Je bent een professional in je vak. Je bent vloeiend in Engels, en als je nog meer talen spreekt is dat helemaal mooi meegenomen. Zoals gezegd; je bent een zogenoemde ‘global citizen’ – gek op reizen en ontdekken. Maar je bent ook een beetje geeky. Geïnteresseerd in tech. Je bent een teamplayer en super flexibel, aangezien je met collega’s en klanten in verschillende tijdzones zal gaan samenwerken. Skype meeting om 9 uur ’s avonds? Geen probleem! Op maandagochtend uitslapen? Als jij dat wilt, kan dat natuurlijk ook! Bij voorkeur werk je vanuit co-workings. Waarom? Natuurlijk vanwege de goede internetverbinding, maar ook omdat je een sociaal persoon bent. In je eentje vanuit je Airbnb of café werken past hier niet bij. En tot slot… Je bent geregistreerd als freelancer en kunt dus factureren.

Waarom samenwerken met Build that Brand?

What’s in it for you? Heel simpel: Je behoudt je freelancer status, je vrijheid, maar je wordt wel deel van een team. Je kunt samenwerken, sparren, samen voor het beste resultaat gaan. Je bent niet meer verantwoordelijk voor de acquisitie (hoewel je natuurlijk altijd nieuwe klanten mag aandragen!). En successen worden gevierd. We houden van een feestje en we gaan er alles aan doen om elkaar 1 of 2x per jaar in real life te zien. Ergens ter wereld. Al met al: Je krijgt het beste van 2 werelden!

Lijkt dit je wat?

Ja? Super! Stuur dan een mailtje met jouw motivatie, kennis, ervaring en uurtarief naar ineke@buildthatbrand.nl. Als je in ons team past, plannen we even een Skype kennismaking in, en wie weet heb jij straks de eerste opdrachten via Build that Brand binnen!

PS. Ben jij geen online marketing specialist, maar wel freelancer op gebied van marketing, content, design of web development en denk jij een waardevolle aanvulling voor het Build that Brand team te zijn? Ook dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Ineke Reus

Ineke Reus

Hoi! Ik ben Ineke en ik ben de oprichter van Live Like a Nomad en ambassadeur van de Digital Nomad lifestyle. Begin 2017 besloot ik drie maanden te gaan backpacken. In werkelijkheid liep het iets anders. Drie maanden was veel te kort. Inmiddels ben ik nog altijd op reis en veranderd van backpacker naar reiziger naar digital nomad. Een super leuke levensstijl, die ik iedereen kan aanraden! Naast deze website ben ik ook eigenaar van Build That Brand, waarmee ik als brand coach ondernemers help hun merk- en marketingstrategie helder te krijgen. Meer info: www.buildthatbrand.nl

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Samenwerken?

Wil je met mij samenwerken? Super leuk! Stuur even een maitje naar ineke@livelikeanomad.nl en wie weet gaan wij binnenkort een samenwerking aan!

Live Like a Nomad is een handelsnaam van Ineke Reus.

Vestigingsadres Zwaagdijk 15 1681NA Zwaagdijk-Oost

KVK Nr.: 70395411

Privacybeleid